Om oss

Mysig butik med barnkläder & sånt i gemytliga, centrala Laholm. Baby & barnkläder i fin kvalitet med flera GOTS-certifierade produkter. Från åldern 0- cirka 13 år. Storlek 50-158. Några av kundernas favoritmärken är Minymo, Hust and Claire, Geggamoja, NameIT och Garcia Jeanswear. Vi fokuserar på utvlada plaggoch kollektioner till er som vi hitta det där lilla extra.

I butiken finns snuttefiltar och skallror till de allra minsta, perfekt när du ska på babyshower. Vi säljer gosiga filtar i ekologisk bomull och den uppskattade sovormen från Vinter & Bloom. Här hittar du fina presenter till namngivning/dop som födelsetåget, pussel och dragdjur från Jabadabado. Vi har även trevliga nattlampor från Djeco. Från Djeco kommer även fler leksaker som deras populära pussel i extra fina förpackningar. 
Namnet Lykkemaja är inspirerat av grundarens fina döttrar och är helt enkelt en sammanställning av döttrarnas namn Lykke och Maja. Butiken grundades i Lahom, 2010, och ägs numer av Tanja Olsson Öhrn som tog över sommaren 2022. Tanja blev så förälskad i Laholm och Lykkemaja att hon erbjöd sig att köpa butiken utan den ens var till salu. Och det är Tanja och hennes varma leende som ni oftast träffar i butiken.

Vi är stolta och glada över vår fina fysiska butik i Laholm som vi kompletterat med en e-handel. Vi uppskattar alla er kunder som väljer att handla online. För er som handlar online kan det vara bra att känna till att kunderna i vår fysiska butik går först. Vi packar din order så snabbt vi hinner under vardagar, på butikens ordinarie öppettider (tis-fre). För att transporterna ska bli så effektiva som möjligt samlar vi sedan ihop inkomna e-handels orders och skickar dessa från butiken 2 gånger i veckan.

I vår butik säljer vi utvalda favoriter och har ett begränsat antal varor i lager, vår fysiska butik och vår e-handel delar lager. Under högsäsong, eller i unika kollektioner, kan det hända att en vara endast säljs i vår fysiska butik. Om en vara hinner sälja slut i butiken innan vi har hunnit packa din order så kommer då kontakta dig för en dialog och lösning. 

Välkomna att handla online eller välkommen för en trevlig stund i Laholm! Besök Lykekmaja -barnkläder och sånt, tillsammans med alla våra andra fina butiker i vår gemytliga stadskärna.